Liga 1

Marius Niculae în război cu N'Doye: "Eu nu vorbesc, să vorbească omu' negru" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 martie 2010

Supărat după semieşecul de pe teren propriu, 1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, atacantul "cîinilor" Marius Niculae a refuzat să facă declaraţii la finalul partidei, dîndu-i cuvîntul colegului său Ousmane N'Ddoye, după escapadele căruia conducerea lui Dinamo a decis să îi ţină în cantonament pe jucători după meciuri, la hotel Phoenicia.

Conducerea a luat această decizie pentru a-i împiedica pe fotbalişti să mai iasă în cluburi după meciuri. Duminică dimineaţa, dinamoviştii vor face o şedinţă de recuperare, apoi vor merge acasă, iar luni vor reveni la antrenamente.

"Eu nu vorbesc, să vorbească omu' negru", a fost reacţia lui "Săgeată", cînd a fost solicitat de jurnalişti să dea declaraţii despre meci, făcînd referire clară la colegul său N'Doye.

Niculae şi N'Doye s-au "duelat" în declaraţii în ultima săptămînă. Senegalezul declarase: "Marius Niculae este căpitanul meu pe teren, dar nu este şi căpitanul vieţii mele. În particular, e treaba mea ce fac".

Toţi jucătorii lui Dinamo dezaprobă comportamentul lui Ousmane N'Doye. Acesta a fost amendat cu 2.000 de euro, dar a fost titularizat contra Ceahlăului.

Şi Florin Bratu a reacţionat la escapada senegalezului, care a dus la decizia conducerii de a-i reţine în cantonament după meciuri pe jucători: "N'Doye trebuie să se găndească la el şi la echipă, nu e bine ce face, nu e normal să stăm cu toţii în cantonament, dar ne supunem deciziei clubului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.