Altele

Daniela Dodean, triplă campioană naţională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Sportiva Daniela Dodean (foto) a cîştigat, în acest week-end, finalele de dublu mixt, dublu feminin şi simplu feminin din cadrul Campionatului Naţional individual ce s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Arad.


Jucătoarea legitimată la Clubul Sportiv Municipal Arad s-a impus vineri, împreună cu fratele său, Adrian Dodean, în proba de dublu mixt, scor 3-0 în faţa perechii Elizabeta Samara/Andrei Filimon (ambii de la LPS Farul Constanţa).


Sîmbătă, la dublu feminin, perechea Daniela Dodean (CSM Arad)/Elizabeta Samara (LPS Farul Constanţa) a învins cu scorul de 4-0 cuplul Andreea Dodean (Tehnopres Iaşi)/Dana Groza (CSM Bistriţa). Andreea este sora Danielei Dodean.


Tot sîmbătă, la dublu masculin, perechea Adrian Crişan (CSM Bistriţa)/Andrei Filimon (LPS Farul Constanţa) a învins, cu scorul de 4-1, cuplul Adrian Dodean (CSM Arad)/Dragoş Olteanu (ACTT Bucureşti).


În prima finală la simplu, cea la masculin, disputată duminică, Adrian Crişan (CSM Bistriţa) l-a învins cu 4-1 pe Adrian Dodean (CSM Arad).


Finala la simplu feminin a fost cîştigată, cu scorul de 4-1, de Daniela Dodean în faţa colegei sale de la echipa naţională, Elizabeta Samara, de la LPS Farul Constanţa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.