Liga 1

Dorinel Munteanu: "A fost un joc perfect, cu un angajament total al jucătorilor!"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu şi-a laudat elevii după succesul cu CFR Cluj şi spune că nu se va abate niciodată de la regulile fair-play-ului. Acesta a precizat că nu-l interesează nici un ban venit din partea fostului său patron Gigi Becali în urma acestei victorii cu CFR.

"Sînt foarte bucuros că am reuşit să cîştigat azi, mai ales că am făcut-o în faţa liderului, CFR Cluj. A fost un joc foarte bun al nostru, un joc perfect, în care jucătorii au dat dovadă de un angajament total şi au ascultat indicaţiile tactice. De mîine începe meciul cu Steaua pentru noi, în care vrem să cîştigăm un punct sau trei puncte, nu mergem să plecăm învinşi din Ghencea.

În ceea ce priveşte o eventuală primă de la domnul Becali, nici de glumă nu e bună. Nu facem jocurile nimănui, ne interesează doar clubul nostru. Nu ne facem încă alte calcule, au trecut abia trei etape, îmi doresc să strîngem cît mai multe puncte. CFR Cluj are faţă de campioană, dar a pierdut în faţa unei echipe care joacă foarte bine.

Fair-play-ul este ceva normal, cred că nu am făcut nimic anormal cerîndu-le propriilor jucători să le dea mingea adversarilor atunci cînd Culio era accidentat. Este un joc sportiv. Sînt multe lucruri în joc, dar trebuie să ţinem cont de sănătatea unui jucător, de echipe, de respect", a spus Dorinel Munteanu la finalul jocului cu CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.