Liga 1

Meci nul între Gaz Metan şi Inter

Cristi Todea, Todea, Gaz MEtan Mediaş

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Curtea de Argeş a bifat ieri a noua partidă fără victorie în Liga I, în timp ce Gaz Metan nu a mai cîştigat acasă din noiembrie


Gaz Metan şi Internaţional au oferit o primă repriză ternă, ocaziile importante lipsind. Medieşenii au fost mai insistenţi, dar Silvăşan n-a ajuns la centrarea lui Pîrvulescu (6). Kratochvil a urcat şi el în atac, însă şutul din unghi a fost respins de Marius Popa. Oaspeţii au trăit din încercările ivorianului Ema Kone de a destabiliza apărarea lui Pustai. Lesa monotoniei a fost ruptă de "Dulăul" Todea. Căpitanul alb-negrilor şi-a lăsat echipa în 10, după două galbene văzute în 3 minute!

Startul reprizei secunde a aparţinut tot ardelenilor. Liţu a ratat ţinta în două rînduri (50, 53). Şi Silvăşan a ridicat pulsul tribunei cu o cădere la un duel în careul lui Popa, dar Teo Crăciunescu a lăsat jocul să continue. Oaspeţii au părut mulţumiţi cu remiza, dar pe final trupa lui Ionuţ Badea putea da lovitura. Viera a scăpat din marcajul lui Nohai, iar şutul său de la 12 metri a fost reţinut de Buchta.

4 luni au trecut de la ultima victorie a Gazului acasă, 2-1 cu Poli Iaşi, pe 7 noiembrie 2009

2 puncte a cîştigat Internaţional în ultimele 9 partide. Ultima victorie: 2-1 cu Astra, pe 25 octombrie 2009


"Ce ne-a lipsit? Un om în plus timp de 60 de minute. Se dau prea uşor cartonaşe galbene la sărituri, cînd nu există intenţia de a lovi"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"A fost un meci cu o încărcătură specială. Sper să fi fost un prag psihologic pentru noi pe care să-l fi trecut şi un punct care să ne ajute să ieşim din zona fierbinte"
Ionuţ Badea, antrenor Internaţional


"Teo, la judeţ!"
Ioan Horoba, directorul general al medieşenilor, l-a ironizat pe centralul Teodor Crăciunescu, la final. "De mult timp n-am mai văzut un arbitraj atît de părtinitor. Crăciunescu şi Mudura s-au făcut de rîs. Locul lor e în ligile inferioare, la judeţ, pentru că n-au faţă de Liga I", a spus Horoba. Medieşenii au acuzat faptul că Todea a fost eliminat eronat. Dacă primul galben a fost acordat uşor, Crăciunescu a luat decizia corectă la cel de-al doilea, Todea faultînd în săritură.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.