Liga 1

Căpitanul Cadu a fost extrem de nervos după meci: "Colţescu ne-a distrus" :X

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Centralul craiovean i-a acordat un galben în minutul 87, iar portughezul va lipsi cu Dinamo, la fel ca Gabi Mureşan

Cadu a izbucnit la finalul meciului cu Oţelul. Portughezul i-a făcut marcaj arbitrului Sebastian Colţescu pe drumul pînă la vestiare, urlînd minute în şir la acesta. Centralul craiovean i-a acordat un galben în minutul 87 pentru că a degajat direct în tribune o a doua minge intrată pe teren.

Avertismentul, al şaptelea al stagiunii, îl face pe căpitan indisponibil pentru meciul cu Dinamo, de sîmbătă. Cadu s-a simţit vînat de Colţescu şi a cedat nervos, după partidă. "De ce mă întrebaţi pe mine de ce am pierdut? Mai bine întrebaţi-l pe Colţescu că el a distrus meciul. Eu nu vreau să vorbesc. Arbitrul vă poate explica tot", a spus portughezul.

Mureşan îşi cere scuze!
Eliminat la Galaţi, Gabi Mureşan e suspendat pentru meciul împotriva "cîinilor". Mijlocaşul la închidere le-a cerut scuze colegilor. "Sînt foarte supărat, în primul rînd pentru că am luat două galbene, prosteşte. Ne doream foarte mult să cîştigăm acest meci pentru a ne menţine în fruntea clasamentului, dar acesta e fotbalul, am pierdut şi trebuie să trecem cît mai repede peste acest eşec.

Nu cred că postul lui Mandorlini e în pericol. Nu antrenorul a jucat în teren ci noi ne-am făcut viaţa grea. Acum sîntem motivaţi să batem Dinamo pentru că, altfel, vom avea probleme serioase", a spus Muri.


"La cum am jucat nu puteam cîştiga. Sper să evoluăm mai bine cu Dinamo. Campionatul e lung, echilibrat şi dificil. Şi alte echipe pierd puncte surprinzător"
Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj

"Ne aşteaptă o serie grea de meciuri şi trebuie să ne revenim dacă vrem să cîştigăm campionatul. Îmi pare rău că nu pot să-mi ajut echipa cu Dinamo"
Gabriel Mureşan, mijocaş CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.