Liga 1

Meciul cu Dinamo decisiv pentru Mandorlini

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Meciul de săptămîna viitoare ar putea fi capital pentru Mandorlini, care a pierdut vestiarul şi sprijinul conducerii

Prima înfrîngere din retur, primul seism la CFR. "Vişiniii" n-au avut nici o ocazie clară la Galaţi, iar şefii liderului sînt mai mult decît deranjaţi. Se pare că lui Mandorlini i s-a reproşat, după meci, modul în care a alcătuit echipa şi mai ales faptul că a folosit doi închizători, la Galaţi.

"O echipă care vrea titlul, nu foloseşte doi mijlocaşi defensivi, la Galaţi", s-ar fi pronunţat Paszkany după meci. În plus, italianul e contestat şi pentru faptul că, după pregătirea de iarnă, n-a reuşit să aducă un plus în jocul CFR-ului, echipă care construieşte anevoios şi preferă mingea trimisă direct pe vîrfuri. 

Preşedintele Iuliu Mureşan a plecat negru de supărare de la stadion şi nu a oferit nici o declaraţie. Conducerea clujenilor nu vrea să scape situaţia de sub control şi studiază variante pentru o eventuală înlocuire a italianului. Meciul cu Dinamo ar putea fi decisiv pentru Mandorlini. Dacă nu cîştigă sînt şanse mari să fie demis, iar Piţurcă şi Rednic sînt primele nume vehiculate de clujeni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.