Liga 1

Szekely: "Unirea a scăpat ieftin"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Janos Szekely crede că Steaua trebuia să cîştige la scor partida de aseară şi consideră că lupta pentru titlu e în continuare deschisă



- Janos, eşti mulţumit de rezultat?
- Nici vorbă! Cred că cei de la Urziceni au scăpat foarte uşor. În afara celor două goluri pe care le-am marcat, noi am mai avut încă trei-patru ocazii foarte mari. Ar fi trebuit să luăm toate punctele, sînt puţin trist. Chiar dacă am egalat pe final, cred că azi am avut ghinion.

- I-aţi reproşat ceva lui Tudose?
- Nu, cum să facem asta? La victorie, meritul îi aparţine echipei, iar la înfrîngere cu toţii sîntem vinovaţi. Faptul că am scos doar o remiză la Urziceni e rezultatul evoluţiei noastre, a tuturor. Nu Tudose e vinovat că am luat doar un punct.

- Ce a fost cu tine? Ai fost extrem de nervos.
- Aşa este. Mi-am dorit foarte mult să cîştigăm şi cred că miza acestei partide m-a influenţat. Îmi pare rău şi îmi cer scuze pentru modul în care m-am comportat.

- Ce şanse mai are Steaua la titlu?
- Aceleaşi ca şi înaintea acestui meci. Campionatul acesta e foarte echilibrat şi cred că rezultatele din această etapă nu au influenţat deloc şansele noastre la cîştigarea campionatului.


"Am avut ghinion, dar nu avem nici o scuză pentru că nu am cîştigat. Ne gîndim deja la partidele viitoare, trebuie să le batem pe Oţelul şi pe Dinamo"
JANOS SZEKELY, mijlocaş Steaua


"Szekely e plin de figuri, trebuia să-l dea afară din teren arbitrul la faultul pe care l-a făcut! O să discut eu cu vedeta, să văd ce face de acum încolo. Nu se poate aşa!"
Gigi Becali, patron Steaua


Unirea a avut gol anulat
La scorul de 2-1, în minutul 82, ialomiţenii au mai înscris o dată. Răzvan Pădureţu a executat o lovitură liberă de la 18 metri, mingea şutată de el l-a lovit pe Marius Onofraş în spate şi a intrat în poartă. Asistentul Onicaş a ridicat fanionul, semnalizînd ofsaid la atacantul ialomiţean. Reluările TV nu au putut demonstra dacă decizia a fost corectă, însă arbitrul de tuşă a fost foarte bine plasat. (George Şeitan)

Gigi a ratat golul lui Kapetanos
Supărat, patronul Stelei a plecat din lojă în minutul 90, la 2-1 pentru ialomiţeni. "Dumnezeu a dat cui a muncit mai mult. La fotbal trebuie să dai totul, cine îşi dă viaţa şi aleargă mai mult ăla cîştigă", a zis Gigi Becali. În timp ce dădea declaraţii, un jandarm l-a anunţat că steliştii au egalat, iar patronul s-a înveselit: "Aşa da! Cel de sus a vrut să se termine egal!". Apoi a trecut iar la acuze: "Tătăruşanu a greşit la ambele goluri! Nu avea ce să caute în faţă la şutul lui Frunză. De Tudose nu mai zic nimic, că am văzut că a fost chemat la echipa naţională. Poate o fi vreo mare valoare". (Dan Udrea)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.