Liga 1

Dosar penal pentru un suporter stelist

urziceni, steaua, suporter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu ocazia efectuării accesului suporterilor Stelei la meciul cu Unirea, de la Urziceni,  jandarmii au fost sesizaţi de un agent de pază despre faptul că în urma controlului corporal preventiv a fost găsit asupra unui fan un obiect (foto) asemănător unei petarde, se arată într-un comunicat emis de Jandarmerie către site-ul gsp.ro.

Jandarmii l-au identificat pe P. Alexandru, de 29 ani, din Bucureşti, care a încercat să introducă în arena sportivă un obiect pirotehnic - petardă fumigenă. Bărbatul a refuzat să coopereze cu jandarmii, aspect care a atras suspiciunile acestora.

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că persoana are şi interdicţie de a asista la manifestări sportive, interdicţie aplicată în urma participării bărbatului la un scandal pe stadionul echipei „Politehnica” Iaşi, în returul campionatului trecut.

Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi „încercare de a introduce în incinta arenei sportive a materiilor explozive sau incendiare”, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 4/2008, ce vor fi înaintate pentru continuarea cercetărilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.