Stranieri

Goian: "Cînd am luat campionatul cu Steaua, era o atmosferă excelentă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul de 29 de ani Dorin Goian a declarat că încă de la venirea sa la Palermo, în vara anului trecut, a aflat că cel mai important meci pentru Sicilia îl reprezintă derbiul cu Catania şi a precizat că acum 4 ani, cînd lua titlul cu Steaua, se bucura de o atmosferă extraordinară, a informat tuttomercatoweb.com

"Din momentul în care am ajuns la Palermo mi-au spus că derbiul cu Catania este cel mai important pentru Sicilia. Atunci când am câştigat campionatul în România cu Steaua, era aceeaşi atmosferă excelentă cum este acum la Palermo", a spus Goian, conform sursei citate şi preluate de Mediafax.

Referitor la meciul cu Livorno, de duminică, din runda a XXVI-a din Serie A, Goian a precizat că cel mai important lucru pentru formaţia din Palermo este că a obţinut toate cele trei puncte.

"Cred că am jucat bine şi că nu am dezamăgit publicul. Regret că nu am înscris la meciul cu Livorno, sper să o fac data viitoare. Acum simt suportul fanilor, care au început să mă cunoască şi să mă aprecieze, iar acest lucru este un element foarte important pentru orice jucător", a adăugat internaţionalul român.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.