Handbal

Marian Tîrcă: "Oltchim e favorită la cîştigarea Ligii Campionilor!"

Mariana Tirca, Tirca, Rulmentul Brasov

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mariana Tîrcă spune că vîlcencele au, în momentul de faţă, cea mai bună echipă şi crede că au şanse să cîştige trofeul Ligii Campionilor

Rulmentul Braşov e ultima echipă care a bătut Oltchimul în campionat, 41-36 sezonul trecut. De atunci însă, Braşovul s-a destrămat, iar Mariana Tîrcă a încropit pe fugă o formaţie cu care speră să se salveze de la retrogradare. În schimb, Oltchim a bifat 29 de succese consecutive şi a ajuns pentru al doilea an consecutiv în semifinalele Ligii Campionilor.

Ieri, în meciul direct de la Braşov, Oltchim s-a distrat cu Rulmentul. A învins cu 49-22, antrenorul Radu Voina încercînd să-şi odihnească jucătoarele. "Nu ştiu cine mai poate bate Oltchimul în următorii ani. În momentul de faţă, e peste echipa naţională a României", a declarat Mariana Tîrcă.

Tehnicianul Braşovului crede în potenţialul "galacticelor". "După părerea mea, Oltchim va juca finala Ligii Campionilor. Eu văd o finală cu Gyor. Vîlcea are cea mai echilibrată echipă pe posturi, are o apărare excelentă şi putere mare în atac. Totul e ca fetele să rămînă cu picioarele pe pămînt şi antrenorii să le menţină în formă", crede Tîrcă.

Fosta mare jucătoare a cucerit trofeul în 1996, pe cînd evolua la Podravka Koprivnica. "E o senzaţie nemaipomenită. Le doresc şi fetelor de la Vîlcea să trăiască o asemenea bucurie", a încheiat Tîrcă.

Rulmentul 22 (10)
Cherăscu 9, Pătuleanu 6, Simion 3, Abramiuc 2, Bratu 2. Antrenor: Mariana Tîrcă
Oltchim 49 (26)
Nechita 11, Stanca 11, Manea 5, Şimkute 4, Vizitiu 4, Puşcaşu 4, Neagu 3, Lecuşanu 3, Luca 2, Fiera 1, Beşe 1. Antrenor: Radu Voina

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.