Nationala

Marica s-a certat cu Răzvan

Ciprian Marica, Marica, Stuttgart

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marica: "De ce m-ai schimbat?". Răzvan: "N-ai jucat nimic!". E începutul dialogului tensionat de după meciul cu Israel, care a fisurat relaţiile între cei doi

Surse credibile din anturajul "naţionalei" au confirmat pentru GSP că Marica, 24 de ani, a intrat în dizgraţia selecţionerului pentru că s-ar fi certat cu acesta la finalul partidei de miercurea trecută. Iar dialogul ar fi decurs pe un ton ridicat din partea ambelor părţi.
Vezi reacţia violentă a lui Gică Popescu la adresa lui Răzvan Lucescu! (video)

Marica: "De ce m-ai schimbat?"
Răzvan: "Pentru că n-ai jucat nimic?"
Marica: "Nu e adevărat! Israelul era de bătut!"
Răzvan: "Şi de ce n-aţi cîştigat?".

Lucescu jr. a încercat să mascheze tensiunile. "Nu am nici un conflict cu Marica. Nu dau pe nimeni afară de la «naţională», însă am dreptul să convoc jucători în funcţie de formă", a precizat selecţionerul la Recursul Etapei de pe GSP TV.

Contre dure Lupescu-fraţii Becali
În schimb, Lupescu e tranşant: "Problema lui Marica e că are timp mai mult de bloguri decît de fotbal". Directorul general al FRF îl apără pe Răzvan de acuzaţiile fraţilor Becali: "«Fraţii Dinamită» încearcă să impună jucători".

Ioan Becali a replicat în aceeaşi notă: "Lupescu are un tată prost şi o mamă beţivă, care joacă la casino". Culae Lupescu: "Să fie ei deştepţi şi băiatul meu liniştit!".

ROMÂNIA - ITALIA LA U23
"Şansă pentru tineri"

Reprezentativa U23 s-a reunit ieri pentru meciul cu o selecţionată a Italiei formată din jucători din Serie C1. Partida se va desfăşura miercuri, în Giuleşti, ora 14:00, în cadrul International Challenge Trophy. Printre convocaţi, vîrful Rapidului, Alexandru Ioniţă: "E o şansă pentru noi, cei tineri, să ajungem la prima echipă. Nu luăm în seamă criticile aduse naţionalei. Dacă am asculta tot ce zice lumea, n-ar mai trebui să ne prezentăm". Lucescu jr. a condus ieri, la Mogoşoaia, primul antrenament al tinerilor "tricolori", desfăşurat pe viscol. (George Ştucan)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.