Liga 1

Marius Niculae ar putea pierde derby-urile cu CFR Cluj şi Steaua

Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Niculae are o fisură la coaste şi e posibil să nu joace în următoarele două etape, cu CFR şi Steaua

Lovitură teribilă pentru "cîini": Marius Niculae ar putea rata cele mai importante partide ale sezonului de primăvară, cel de sîmbătă, cu CFR, de la Cluj, apoi Derby de România, cu Steaua.

Atacantul de 28 de ani a dezvăluit ieri pentru gsp.ro: "Am o contuzie la coaste, pe partea dreaptă. Mă doare. M-a lovit un adversar de la Ceahlăul. O să văd zilele viitoare dacă pot să joc la Cluj. Pînă la urmă, contează doar primul meci, aşa gîndesc. N-ai ce medicamente să iei în astfel de cazuri, că aş lua. Aştept cu încredere în mine şi în Dumnezeu!". Şi Cristi Borcea era circumspect aseară: "Sînt şanse mici ca Marius să joace la Steaua, poate măcar cu Steaua".

Staff-ul medical l-a luat în îngrijire pe Niculae şi speră să facă un miracol. Chiar există posibilitatea ca doctorii lui Dinamo să fie premiaţi de către conducere dacă reuşesc să-l facă bine pe atacant, prezenţa acestuia pe teren fiind considerată vitală pentru "cîini" în ambele derby-uri. Ţălnar mai are două probleme de lot: Molinero, contractură la muşchii spatelui, şi Boştină, contractură pe coapsa stîngă.

7 goluri a înscris Niculae în acest sezon, în 15 meciuri

"Ţară de «sifonari»"
Intrat iar în dizgraţia fanilor, Ianis Zicu a răbufnit: "Una vorbim între noi, apoi apar tot felul de zvonuri, de discuţii şi, în loc să rămînem concentraţi la ceea ce avem de făcut, noi vorbim de alte chestii şi nu e bine. Dar n-ai ce face, România e ţară de «sifonari». Din păcate, la Dinamo nu e linişte niciodată, nici măcar cînd avem rezultate". Mijlocaşul de 26 de ani se dă şi la şefi: "Aş prefera să mi se spună în faţă: «Nu mai e nevoie de tine!», nu să citesc prin ziare tot felul de chestii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.