Liga 1

Dinu: "Borcea e doar un suporter al lui Dinamo. Eu nu-i ţineam pe Zicu şi Niculescu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a explicat la Premium Liga pe GSP TV care sînt motivele pentru care i-a atacat pe mai mulţi dintre jucătorii echipei din Ştefan cel Mare după jocul cu Ceahlăul din weekend.

"Cristi Borcea e doar un suporter al lui Dinamo! Mi-a plăcut şi declaraţia lui Torje despre nasul care stă cam sus, vă daţi seama ce mentalitate a performanţei e la Dinamo! Revenind la Cristi, el vorbeşte adevăruri de cele mai multe ori şi trebuie să-l respectăm.

Vorbesc zilnic de două sau trei ori cu Ţălnar, îmi ajunge. Jucătorii trebuie să convingă în teren, eu nu am de ce să vorbesc cu ei pentru că îi ştiu pe toţi. Din păcate, Borcea nu ştie că jucătorii trebuie mîngîiaţi în somn, doar în somn. Dacă băteam Ceahlăul, 7 sau 8 jucători erau la el să ceară bani! Dacă eram la echipă, Niculescu nu juca!

Eu îi ţineam în lot pe Păun şi Liviu Ganea, nu pe Zicu şi Niculescu. Costă mult, iar randamentul lor nu e cel aşteptat. Nu cred că aveau ce să caute acolo, nu poţi trăi dintr-o lovitură liberă sau o execuţie reuşită", a spus Dinu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.