Liga 1

Marius Niculae: "Nu mimez, chiar mă doare. Mîine aflu dacă joc la Cluj"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacanţii dinamovişti Marius Niculae şi Andrei Cristea au fost astăzi la Rin Grand Hotel, sponsor al echipei, pentru a promova aparatele de ultimă generaţie din sala de fitness.

"Lucrez foarte mult la sală, dar cel mai pasionat dintre noi e Dolha. Cred că lucrează mai mult decît toată echipa la un loc. Eu trebuie să îmi antrenez viteza, Andrei Cristea o are deja", a spus Niculae.

Cu referire la durerile de la coasta dreaptă, unde s-a accidentat la partida cu Ceahlăul, scor 1-1, atacantul de 28 de ani a afirmat "Maine voi afla daca pot juca impotriva lui CFR. Nu e nici o strategie, nu mimez. Chiar ma doare".

Apoi a continuat: "CFR este o echipa foarte motivata. Mereu am avut meciuri grele acolo si nu s-a schimbat nimic".

"Eu vreau sa joc pentru echipa nationala. Orice jucator doreste sa evolueze la un turneu final. Oricum, nu cred in declaratiile domnului Sandu, cum ca ne-am mai califica abia in 2016. Au fost reactii date dupa un meci pierdut. Nu cred ca viitorul nationalei este atat de negru. Exista resurse pentru a scoate jucatori buni".

Ionut Negoita, patronul hotelului si sponsor, a declarat si el: "Il astept si pe N'Doye sa vina cand are chef de iesit. Sala noastra are program nonstop. Avem si bautura, apa plata si energizante, e tot un fel de club si aici. Ii punem si muzica, doar sa nu mai iasa in discoteca".

Partida CFR Cluj-Dinamo este programată sîmbătă, de la ora 20:00, pe Digisport şi gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.