Liga 1

Vezi filmul evenimentelor în cazul legitimărilor lui Varga şi Bălan!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişoara a contestat dreptul de joc al fotbaliştilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, legitimaţi de giuleşteni chiar în ziua deby-ului din Giuleşti printr-o procedură considerată ilegală de patronul bănăţenilor, Marian Iancu.

Vezi documentele de transfer ale lui Varga şi Bălan!

Chiar dacă şi i-a dorit pe cei doi jucători încă de la începutul anului, George Copos a reuşit să-şi asigure oficial serviciile lui Dacian Varga şi Tiberiu Bălan abia în ziua jocului cu Poli Timişoara din etapa a 20-a a campionatului.

Patronul giuleştenilor anunţase că cei doi vor fi prezenţi la antrenamente încă de miercuri, cu două zile înainte de meci. Nae Manea nu intenţiona să-i titularizeze, plănuind să-i introducă doar în lot, însă a decis să apeleze la ei din lipsă de alternative.

Vineri, în ziua jocului, Gazeta a prezentat procedura prin care Varga şi Bălan urmează să fie legitimaţi, iar Marian Iancu a dezvăluit că va contesta dreptul de joc al celor doi. Atît Dacian Varga, cît şi Tiberiu Bălan, au fost titulari cu Poli, aducîndu-şi contribuţia la victoria Rapidului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.