Liga 1

Taban: "Legitimarea lui Varga şi Bălan e corectă, iar dreptul lor de joc este incontestabil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, miercuri, la ieşirea de la Comisia de Disciplină a LPF, că legitimarea jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la gruparea giuleşteană a fost corectă şi a precizat că dreptul lor de joc este incontestabil.

"Toate documentele noastre sunt legale. Legitimarea lui Varga şi Bălan a fost corectă, iar dreptul lor de joc este incontestabil. S-a creat un mare scandal, dar asta e, cei de la Timişoara aveau dreptul să facă o contestaţie, chiar dacă aceasta este neîntemeiată.

Îmi pare rău dacă domnul Dragomir s-a pronunţat înainte de luarea unei decizii, dar sunt convins că membrii comisiei vor analiza bine şi îi voi spune şi domnului preşedinte că această contestaţie nu e întemeiată", a afirmat Taban.

Oficialul rapidist a spus că nu ar fi de acord cu rejucarea meciului cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I: "De ce să fim de acord cu rejucarea meciului? Nu există nicio abatare în regulament unde noi să fim încadraţi şi care să prevadă aşa ceva".

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.