Liga 1

Dragomir: "Singura soluţie era să se rejoace meciul, dar nici Copos, nici Iancu nu vor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a spus la Contraatac, pe GSP TV, că Rapid a greşit folosindu-i pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan chiar dacă i-ar fi legitimat regulamentar pe cei doi la AMF.

"Indiferent ce se întîmplă, cazul se joacă la Lausanne. Noi putem spune orice, tot vor fi unii supăraţi. Indiferent că au fost legitimaţi corect sau incorect, Rapidul nu avea voie să-i folosească. Trebuiau să ceară încă o hîrtie de la ligă prin care legitimau dreptul de joc al lui Varga şi Bălan.

Puteau să mă sune, să-l caute pe Vali Alexandru, să ne ceară o hîrtie prin care să obţină dreptul de joc! AMF-ul i-a legitimat la Liga a IV-a, asta trebuia să le dea de gîndit. Cum să anuleze un act al AMF documentele Ligii?", a spus Dragomir la Contraatac, pe GSP TV.

"I-am zis lui Şiman că nu se poate, i-au legitimat la o echipă care nu a existat, nu are rezultate, antrenor, lot, e o găselniţă. Copos a fost mai rezervat, şi-a dat seama că nu poate forţa liga. Vali Alexandru a stat pînă la miezul nopţii în ultima zi de transferuri după ei. Şi ei au venit după 5-6 zile cu găselniţele astea. Eu le-am propus să se rejoace, fără Varga şi Bălan. L-am chemat pe Copos să-i zic că nu vreau să piardă cu 3-0. El a zis că nu vrea, că merge la Lausanne, dar acolo se judecă pe acte. Problema este că nici Iancu nu vrea", a zis Dragomir la Fanatik Show, la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.