Liga 1

Boloni negociază cu CFR Cluj » Spre Gruia, via Paris

Ladislau Boloni, Boloni, Standard Liege

Articol de Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii clujeni au negociat marţi cu Loţi Boloni în capitala Franţei. Fostul selecţioner a cerut timp înainte de a lua o decizie

Ladislau Boloni a devenit favorit pentru a-l înlocui pe Mandorlini pe banca CFR-ului. Fostul tehnician al lui Standard Liege s-a întîlnit marţi la Paris cu şefii clujeni, discutînd despre o posibilă colaborare.

Boloni (57 de ani) a primit o propunere clară: "Vino la CFR ca să fii campion al României. Două titluri în doi ani!". Loţi nu vrea să ia o decizie pripită, fiind cunoscut, de altfel, drept un tehnician care îşi analizează meticulos fiecare mişcare. "Nu-mi stă capul la un contract acum. Nu mă grăbesc", a mărturisit ieri tehnicianul, fără să infirme însă discuţiile cu şefii de la CFR.

Ce vrea Boloni
Apropiaţi ai lui Loţi au explicat ce solicită antrenorul înainte de a analiza un contract: organizare perfectă, de la juniori pînă la prima echipă, obiective ambiţioase şi mijloace pentru atingerea acestora, un departament de scouting bine pus la punct şi o situaţie financiară care să evite, în vestiar, tensiunile legate de o eventuală neplată a drepturilor financiare. "E un profesionist şi un om meticulos. Va analiza fiecare detaliu", spun apropiaţii săi.

6 echipe de club a antrenat Boloni în cariera sa: Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazeera şi Standard Liege

Pro şi contra Mandorlini
"Nu ne permitem să facem paşi greşiţi", a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, punîndu-l, practic, pe Mandorlini în faţa unui ultimatum. Ori cîştigă cu Dinamo, ori pleacă. Şefii din Gruia apreciază la Mandorlini faptul că "ştie fotbal". N-au înţeles însă de ce echipa a clacat la Galaţi fără să pună probleme adversarului şi nici de ce Mandorlini a absentat miercuri de la antrenament. Italianul are probleme şi cu jucătorii, care se plîng că nu-i înţeleg indicaţiile. Mandorlini are o clauză de reziliere imensă: 800.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.