Liga 1

Cornel Dinu explică de ce nu intră în vestiar: "I-aş submina autoritatea lui Ţălnar"

Cornel Dinu, Dinu, Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cornel Dinu spune că nu se implică mai mult, întrucît "Cornel Ţălnar e stăpînul echipei, doar de el trebuie să asculte jucătorii"

De fiecare dată cînd Cornel Dinu îi critică pe jucătorii dinamovişti, Cristi Borcea îi reproşează că nu se implică mai mult la echipă şi că nu are discuţii private cu fotbaliştii.

Mister explică de ce nu vine printre jucători la antrenamente sau după meciuri: "Am fost suficient timp în vestiar şi poate o să mai fiu. Trebuie să-i păstrăm autoritatea lui Ţălnar, el este şeful, stăpînul în vestiar. Jucătorii trebuie să ştie că el este şeful lor total! Mă sfătuiesc zilnic cu Cornel, avem discuţii ca de la tehnician la tehnician. Dacă m-aş duce în vestiar, i-aş submina autoritatea şi e nevoie ca băieţii să asculte de un singur om".

"Mi-am permis să critic doi-trei jucători pentru a simţi presiunea opiniei publice, vocea tribunei care cere sacrificiu, dăruire. Ceea ce am spus eu le-a transmis şi Ţălnar în vestiar. S-a discutat pînă acum de foarte multe ori individual. Acum e nevoie de răspunsuri reale în joc şi nu de băgatul mîinii în buzunarul lui Cristi Borcea după o centrare, un şut sau un gol din lovitură liberă", a încheiat Dinu.

"Borcea este pasional, dar acum e nevoie de realitate incontestabilă. Nu se poate cîştiga o partidă cu doi-trei care nu aleargă. Jucătorii nu trebuie să răspundă prin vorbe, ci doar prin joc"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.