Liga Campionilor

Marca vrea capul antrenorului lui Real! "Adios Champions, adios Pellegrini!"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa a pus tunurile pe tehnicianul chilian: "La vară va fi îndepărtat". Pentru cotidianul Marca, nu încape îndoială. Antrenorul Manuel Pellegrini e principalul responsabil de dezastrul Realului. "Adios Champions, adios Pellegrini!", a titrat ieri, pe prima pagină, ziarul madrilen.

Jurnaliştii îi reproşează tehnicianului chilian "lipsa de reacţie la mutările efectuate la pauză de adversari", dar şi înlocuirea lui Kaka: "Brazilianul îl putea pune cel mai bine în valoare pe Cristiano Ronaldo".

Pellegrini e apărat de directorul general Jorge Valdano, care a precizat că nu se pune problema demiterii lui. Însă Marca ştie altceva: "La vară, chilianul va fi îndepărtat". Numele succesorului se ştie de mult: Jose Mourinho.

IMPRESARUL LUI KAKA DĂ ÎN PELLEGRINI
"Un laş"

Diogo Kotscho crede că antrenorul l-a schimbat pe Kaka "pentru a-şi masca incompetenţa"

Înlocuit în minutul 78, la scorul de 1-1, Kaka nu şi-a ascuns dezamăgirea, părăsind furios terenul. Dar reporterilor le-a spus că starea de nervozitate i-a fost generată  de iminenta eliminare din Ligă, şi nu de faptul că antrenorul Pellegrini l-a scos din joc.

Apropiaţii lui, în schimb, au răbufnit. Soţia, Caroline Celico, ar fi scris pe site-ul de socializare Twitter că tehnicianul chilian "e un laş! A atras atenţia asupra unui singur jucător pentru a-şi masca incompetenţa".

Ulterior însă, impresarul lui Kaka, Diogo Kotscho, a ţinut să precizeze că el este, de fapt, autorul criticilor la adresa lui Pellegrini: "Dar nu voi mai face astfel de afirmaţii. De acum voi comenta doar reţete culinare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.