Liga 1

Dayro: "La Steaua am ajuns atacant, iar ei m-au pus să joc retras". E vina antrenorilor că nu s-a adaptat?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul atacant al Stelei, Dayro Moreno, dezvăluie motivele din cauza cărora nu a reuşit să se adapteze în Ghencea şi spune că experienţa pe care a trăit-o în România l-a ajutat să devină un fotbalist mai bun. Atacantul columbian subliniază faptul că tehnicienii care au pregătit echipa în parioada pe care a petrecut-o în Liga I nu l-au folosit pe postul pe care dă cel mai bun randament, cel de vîrf împins.

"La Steaua m-am transferat ca atacant şi cînd am ajuns la Bucureşti m-au pus să joc vîrf retras. A fost o experienţă dură pentru mine, dar cînd cineva îşi dă seama că nu e dorit într-un loc, cel mai bine e să-şi facă bagajele şi să plece. Am avut oportunităţi să merg la alte echipe care m-ar fi plătit mult mai bine, dar poate acolo nu m-aş fi simţit la fel de bine ca şi la Once Caldas.

Aici e casa mea! Cu Steaua am reuşit să ajung în Liga Campionilor, o competiţie în care nu evoluează chiar oricine. Ajutîndu-mă şi de această experienţă, voi încerca să-mi aduc aportul într-o măsură cît mai mare la succesul echipei unde joc.

M-am maturizat în România atît din punct de vedere personal, cît şi profesional. Nu exclud un nou transfer în afara Columbiei, dar un an de zile nu mă mişc de aici. Am o familie, am linişte şi vreau să răsplătesc ataşamentul fanilor", a spus Dayro Moreno.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.