Campionate

Contre între Mourinho şi Balotelli

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tensiuni neaşteptate apărute la Inter între Jose Mourinho şi atacantul său, Mario Balotelli. Disputa a început în timpul unui antrenament.

 

Nemulţumit cum lucrează cel alintat Super Mario, antrenorul portughez i-a reproşat că nu pune suficient osul la treabă. Considerîndu-se arătat cu degetul injust, atacantul italian a ripostat cu glas ridicat, ceea ce a dus la un schimb de cuvinte aspre. Temporar întrerupte, contrele s-au reluat la vestiare, lucru care nu i-a căzut deloc bine lui Mourinho. Care a şi luat măsuri: Balotelli nu a fost convocat pentru partida cu Catania. Oficial, lipseşte fiindcă are febră, dar de fapt nimeni nu se îndoieşte că el şi-a primit pedeapsa fiindcă a avut tupeul să se dea la Special One.

 

Fratele jucătorului, Corrado, a reacţionat: "Am auzit că lui Mourinho nu-i mai place de Mario deoarece consideră că a intrat într-un anturaj nepotrivit. Şi care-i problema antrenorului? Fratele meu se pregăteşte mereu cum trebuie şi se implică total în meciuri. Pentru aşa ceva ar trebui judecat cineva".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.