Liga 1

Becali: "Ovidiu Petre e 95% transferat. Oli şi Zenga se bat pe el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că suporterii de la Peluza Sud nu vor mai avea acces la partidele din acest sezon decît în cazul în care vor respecta pactul pe care el l-a semnat cu liderii din Nord.

"Nu mai e nevoie de Peluza Sud, dacă vor să intre, să intre în Liga Suporterilor. Imediat iese legea împotriva huliganilor, o promulgă preşedintele, apoi intră la puşcărie cei care nu respectă regulamentele. Să se aplice legea, altfel puşcărie!

Nici peste 25 de ani nu mai deschid tribuna aia! Cei de la Peluza Nord nu sînt de acord cu cei de la Sud. Pe mine nu mă interesează, pot să mă conteste, dar fără să jignească. Eu am respectat convenţia, trebuie s-o respecte şi suporterii", a spus  Becali la Contraatac, pe GSP TV, referindu-se apoi la posibilitatea ca Ovidiu Petre să părăsească Ghencea la finalul stagiunii:

"95%, Ovidiu Petre pleacă. Îl vrea Zenga, dar şi Olăroiu îl cere. Dacă iau 4 milioane îl dau imediat. Să vedem cum se înţeleg Zenga cu Oli, eu renunţ la el şi pentru 3,5 millioane. Pleacă el, să vezi cum o să fie Onicaş! Va fi peste Mirel Rădoi, eu nu mă înşel, ajunge mare fotbalist!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.