Liga 1

Cornel Ţălnar vrea să pună presiune pe CFR: "Nu-i lăsaţi să respire" ;)

Yssouf Kone, Kone, CFR Cluj

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cornel Ţălnar le-a cerut jucătorilor să facă pressing prelungit şi să pună presiune pe defensiva adversă, pe care o consideră punctul nevralgic al clujenilor 

Confruntarea de azi reprezintă pentru Dinamo şansa de a recupera puncte în faţa CFR-ului, care în acest moment se află pe prima poziţie, la 4 lungimi de "cîini". Cornel Ţălnar s-a sfătuit cu Cornel Dinu toată săptămîna pentru a găsi cea mai bună formulă de joc în Gruia.

1. "Ţînţarul" a purtat discuţii private cu fiecare jucător în parte. Discursul a fost unul mobilizator: "Lăsaţi rezultatul cu Ceahlăul în urmă, poate cu acel punct vom lua titlul! Vreau să fiţi concentraţi şi să jucaţi pentru voi în primul rînd. Gîndiţi-vă că două victorii, cu CFR şi Steaua, ar şterge orice eşec din urmă!".

2. Principala armă împotriva clujenilor este presiunea pe defensiva lor. "Cadu, căpitanul, şi Mureşan sînt suspendaţi. Au o apărare lentă, care greşeşte des dacă n-are spaţii. Faceţi pressing şi nu-i lăsaţi să construiască, la mijloc trebuie ţinut din scurt Culio şi Deac", au transmis antrenorii.

3. Principalul pericol în opinia "cîinilor" îl reprezintă cuplul Kone - Traore. "Să nu vă prind că vă e frică de ei! Sînt valoroşi, dar nu jucăm împotriva lui Drogba sau Adebayor. Marcaj în zonă, nu pe om, ca să nu ne surprindă, şi jucaţi agresiv!", le-a zis Ţălnar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.