Liga 1

Ceahlăul şi Gaz Metan au remizat într-un meci lipsit de spectacol

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nemţenii adună puncte de la granzii Bucureştiului, dar aleargă spre eşalonul secund din cauza meciurilor de acasă

Moldovenii se îmbată în meciurile cu granzii şi se trezesc mahmuri, cu dureri de cap, în partidele cu echipele de unde ar putea să scoată mai uşor puncte. Forminte, fost căpitan sub Pietricica, a fost hotărît să rupă ceea ce la Piatra-Neamţ  tinde să devină un obicei în acest retur. "Cap" scurt din 6 metri, după lovitura liberă bătută de Vasilache, dar mingea s-a scurs puţin pe lîngă poarta lui Buchta (4).

Nemţenii au pălit însă repede, ieşind în evidenţă doar spre finalul primei reprize cînd Bădescu a vrut să devină erou şi a şutat peste din 14 metri, deşi africanii Ibrahim şi Mulisa stăteau la pîndă în careu.

Băieţii profesorului Pustai au mers la Piatra-Neamţ cu frîna de mînă trasă pînă în partea a doua, pînă cînd Kubala a prins un "exterior" de la 20 de metri scos incredibil din vinclu de danezul Villadsen. Răsplata pentru efort? Kubala a fost eliminat 7 minute mai tîrziu după ce a primit al doilea "galben".

Nemţenii au pornit asaltul pe final, cu veteranul-debutant Bărcăuan pe post de vîrf, însă fără folos.

- Bărcăuan a primit ieri dimineaţă "cartea verde" din Grecia, iar după-amiaza a debutat la Ceahlăul. Fotbalistul de 31 de ani a fost folosit atacant, post pe care n-a mai evoluat de 6 ani. (Ciprian Avădanei)
- Cristi Pustai: "A fost un joc de luptă, ambele echipe şi-au dorit cele trei puncte, dar acum trebuie să ne mulţumim cu unul singur. Mă bucur că am continuat parcursul fără înfrîngere"
- Zoran Filipovici: "Gazonul a fost principalul nostru adversar, dacă am fi reuşit să marcăm nu am dubii că am fi luat toate cele trei puncte"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.