Liga 1

Borcea îl pune la zid pe Dolha: "Nici la echipa a doua nu mai joacă!"

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Borcea a decis ca Dolha să nu mai prindă lotul la Dinamo după gafa de aseară

Foc şi pară pe Emilian Dolha. Aşa era Borcea la finalul partidei, cînd l-a făcut praf pe goalkeeper-ul de 30 de ani.

"Clujenii n-au jucat nimic, i-am pasat de nici nu mai ştiau de ei. Dolha şi-a dat două autogoluri, le-a făcut cadouri gratis clujenilor. Incredibil, la primul gol n-a putut întinde mîna şi a ieşit aiurea, iar la al doilea a scăpat iar mingea! Aşa a făcut şi cu Panathinaikos. Îi dominam pe greci şi a scăpat el mingea şi ne-au dat ăia gol. Tac, tac, dar cît să mai rezist şi eu? Nu mai poate apăra nici măcar la echipa a doua", a tunat Borcea la Fanatik Show.

Apoi a continuat: "Nu v-aţi uitat la el că e ud tot, tot timpul e alb la faţă? Nu se poate aşa ceva, ca portar trebuie să fii puternic, să ai moral! Am zis să-l lăsăm în pace, să-i acordăm încredere, dar nu poţi accepta la infinit. Dacă Ţălnar vrea să-l bage cu Steaua, pot eu să zic nu? Credeţi că mi-a convenit că l-a ţinut pe Zicu în tribună? Cornel decide, eu nu mă bag".

"Sîntem cu toţii alături de Ema, chiar dacă a luat acel gol. Parcă asta li se întîmplă numai băieţilor buni ... A plîns în vestiar, e sufletist"
ANDREI CRISTEA, atacant Dinamo

"N-am compasiune pentru Dolha, dar mi-e drag de el, e un băiat excepţional. Se mai întîmplă să gafezi. Eu o păţesc de multe ori cu portarii mei şi nu mă supăr pe ei"
MIHAI STOICHIŢĂ, antrenor Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.