Liga 1

INTERVIU / Boştină: "Prefer pasele decisive, decît golurile!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Boştină a marcat un gol splendid cu CFR Cluj, după ce marcase şi contra Universităţii Craiova. Mijlocaşul s-a dezlănţuit în acest retur, mai ales avînd în vedere că, în turul campionatului, nu trăsese nici măcar un şut pe spaţiul porţii!

- Gabi, ai marcat un gol frumos, dar n+aţi reuşit să învingeţi...
- Am fost foarte aproape de un succes la Cluj, însă nu avem timp să facem foarte multe analize pentru că trebuie să ne gîndim doar la meciul cu Steaua. A fost un gol frumos şi atît! Vreau să fac o singură precizare: toţi sîntem alături de Ema! Nici unul dintre noi nu a uitat că Dolha ne-a scos la meciul din turul campionatului, cu CFR Cluj, dar şi în multe alte meciuri importante pentru Dinamo.
- Ce reprezintă derby-ul cu Steaua pentru tine?
- Pentru mine este un meci normal. N-am nici resentimente, nici sentimente faţă de echipa din Ghencea! Îmi doresc enorm să cîştigăm, e tot ce contează în momentul de faţă.
- Ai marcat două goluri în patru meciuri în acest retur. 
- Nu sînt un răsfăţat al golurilor. Să fiu sincer, mai bine patru centrări de gol decît două reuşite! Sper să fie o atmosferă superbă şi să ne impunem pentru că avem un singur obiectiv: victorie cu Steaua!

Sursa: fcdinamo.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.