Liga 1

Borcea promite 100.000€ pentru o victorie cu Steaua: "Vreau să-i umiliţi!"

Adrian Cristea, Janos Szekely, Dinamo, Steaua

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Borcea le-a cerut elevilor lui Ţălnar să învingă Steaua la cel puţin două goluri diferenţă

"Porcu' mai are o şansă de a se salva de Crăciun, dar Steaua nu scapă nebătută miercuri!", a declarat Cristi Borcea încă de sîmbătă noaptea, de la Cluj. Preşedintele executiv al dinamoviştilor i-a băgat apoi în şedinţă pe jucători: "Sînt mîndru de cum aţi jucat, dar n-aţi cîştigat şi ştiţi voi de ce! În fine, bateţi-o pe Steaua şi n-o să rămîn dator. Dar vreau să-i bateţi pe rivali bine de tot, să ne ţină minte! Eu sînt sigur că veţi învinge cu 2-0 sau 3-0. Ăia n-au cum să scape dacă jucaţi ca la Cluj şi avem mîini sigure în poartă".

Dinamoviştii vor împărţi 100.000 de euro dacă înving în Derby de România la cel puţin două goluri diferenţă, aşa cum vrea Borcea. Plus că fiecare marcator va încasa un bonus, special, de 1.000 de euro. "Batem sigur miercuri, Dinamo a arătat că ştie fotbal, iar în meciurile tari băieţii se mobilizează. Steliştii să-şi ia gîndul de la cele trei puncte", a zis Borcea.

"Meciul cu Steaua e ca oricare altul, noi trebuie să-i batem, e simplu. Pentru fani poate e o tensiune mai mare, pentru noi, fotbaliştii, e simplu: «băgăm material» şi gata!"
Ousmane N'Doye, mijlocaş Dinamo

0 euro e prima steliştilor miercuri seara, elevii lui Stoichiţă urmînd să încaseze cîte 100.000 E doar dacă iau titlul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.