Liga 1

Stoichiţă a primit o ofertă din Kuweit cu salariu dublu faţă de cel de la Steaua

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoichiţă priveşte relaxat restul sezonului, fiindcă are pe masă o propunere din Golful Persic, unde ar fi plătit dublu decît la Steaua

Mihai Stoichiţă se declară "un om liber" în relaţia cu Gigi Becali, fiindcă are pregătită o variantă de rezervă. Dacă e dat afară de la Steaua, antrenorul pleacă în Kuweit. O grupare de acolo i-a prezentat deja o propunere cu un salariu de peste 20.000 de euro lunar, adică dublu faţă de cît cîştigă acum în Ghencea.

Antrenorul nu e decis să revină în Peninsula Arabică, fiindcă speră să cîştige campionatul şi să obţină ocazia de a-i pregăti pe roş-albaştri în Liga Campionilor, dar îşi păstrează la dispoziţie varianta din Golf, ca o cale de salvare dacă ajunge să fie dat afară de Becali. "Lippi" a mai antrenat în Kuweit în două rînduri, ultima dată pînă la începutul lui 2009, cînd a condus echipa Al Salmiya. Între 2005 şi 2006, Stoichiţă a fost chiar selecţioner al "naţionalei" acestei ţări.

"Scuze pentru Tall!"
Tehnicianul de 55 de ani îşi asumă vina de a-l fi transferat pe Gora Tall, de care e dezamăgit: "Nu sînt mulţumit de senegalez, dar asta e, din cinci achiziţii făcute, am dreptul să greşesc şi eu una! Îmi asum răspunderea pentru Tall!". Stoichiţă e şocat că africanul de 24 de ani dă semne de oboseală la antrenamente: "Probabil că în Cipru nu prea se face pregătire, altfel nu-mi explic ce e cu el!".

Apropiaţi ai lui Gora au dezvăluit motivele pentru care el are probleme de cînd a venit în România: "E musulman şi are un regim specific de viaţă, incluzînd şi o dietă separată de a colegilor lui. Nici nu e el un tip foarte sociabil, de aceea e nevoie ca şefii să aibă răbdare". Împrumutul lui Tall de la APOP expiră peste două luni.

100.000 de euro a plătit Steaua ca să-l împrumute trei luni pe Tall de la APOP Kinyras

0 minute are Tall în tricoul Stelei în meciurile oficiale. Senegalezul e la Bucureşti de trei săptămîni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.