Liga 1

Tănase vrea să rişte cu Dinamo, dar Stoichiţă ezită

Cristi Tanase, Tanase, Steaua

Articol de Remus Răureanu, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul insistă să fie pe teren în Ştefan cel Mare, Stoichiţă ezită să-l folosească

Steaua l-ar putea avea pe teren în "Groapă" şi pe cel mai scump fotbalist din lot. Cristian Tănase şi-a reluat antrenamentele în aer liber abia vinerea trecută şi de aceea antrenorul e în dubiu dacă să-l utilizeze contra lui Dinamo. "Eu vreau să joc şi mă simt în stare să intru, fără nici un fel de probleme! Nu mai am dureri, sînt refăcut perfect", le-a zis Tănase apropiaţilor.

Ex-piteşteanul a suferit o operaţie dentară acum două săptămîni, din cauza căreia a trebuit să ia o pauză şi de la jocuri, şi de la antrenamente. La pregătire nu a putut să participe din pricina temperaturii scăzute, care l-ar fi afectat. Mijlocaşul de 23 de ani a prins un singur meci de cînd s-a reluat campionatul, prima etapă a returului, cu Ceahlăul (1-3). După acea partidă, Becali, l-a pus la zid: "Mai bine că se operează Tănase! Mai rău ne încurcă de pe postul de al doilea vîrf, pe care-l foloseşte Stoichiţă!".

9 meciuri şi un gol are Tănase la Steaua. Clubul din Ghencea i-a plătit lui FC Argeş 1,8 milioane de euro pentru coproprietatea asupra jucătorului

11 meciuri
a pierdut pînă acum Tănase din cauza accidentărilor, în actuala stagiune din Liga I

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.