Campionate

Seedorf reduce diferenţa faţă de Inter la un punct

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Leonardo a profitat de eşecul liderului la Catania şi s-a apropiat la o "lungime" de Inter, după succesul (1-0) cu Chievo. A fost nevoie însă de noroc, arbitru şi de o sclipire de geniu pentru a face diferenţa pe "San Siro". La fel ca în tur, Milan a cîştigat în prelungiri, cu un gol-capodoperă semnat de Seedorf, inspirat introdus de antrenorul "rossonero" în locul lui Pirlo în ultimul sfert de oră.


Milan a fost chinuită groaznic de echipa din Verona, care putea intra în avantaj la pauză. Abbiati, la meciul 200 în tricoul "rossonero", a fost salvat de bara transversală la "capul' lui Mantovani şi de semnalizarea eronată a asistentului, care a anulat eronat golul lui Yepes. Stoperul columbian, aflat pe linie cu ultimul fundaş milanez!, a împins în plasă mingea respinsă în faţă de Abbiati la şutul lui Pinzi.


Nici în repriza secundă Milan n-a fost mult mai incisivă şi mai inspirată, dar măcar şi-a creat ocazii. Ronaldinho (bară), Beckham şi Inzaghi, ultimii doi din poziţie singur cu portarul, nu l-au putut bate pe Sorrentino. Doar "ghiuleaua" trimisă la vinclu de Seedorf a nimerit ţinta. Etapa viitoare se poate chiar face rocada la şefie. Milan joacă tot acasă cu Napoli, iar Inter evoluează iar "afară', tot în Sicilia, contra lui Palermo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.