Campionate

Beckham şi-a rupt tendonul lui Achile!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Seară neagră pentru mijlocaşul milanez. Dincolo de evoluţia modestă, David Beckham n-a apucat să termine meciul. Titularizat de Leonardo, internaţionalul englez s-a accidentat grav în ultimele minute ale partidei cu Chievo şi a părăsit terenul ţopăind într-un picior! Şi asta chiar în momentul în care AC Milan alerga disperată după golul victorios şi antrenorul epuizase deja toate schimbările.


"David a simţit cum începe să-i sară muşchiul, simptomul clasic la o ruptură de tendon al lui Achile. Bucuria succesului mi-a fost ştirbită de lovitura teribilă cauzată de pierderea lui", a mărturisit cu amărăciune Leonardo. Beckham va trebui să se opereze şi sezonul s-a terminat pentru el. Inclusiv turneul final din Africa de Sud! "E rupt, e rupt", spunea printre lacrimi David la marginea terenului.


Ca şi cum nu era de ajuns, mijlocaşul milanez s-a mai ales şi cu o rană urîtă la faţă din debutul partidei. Atunci a fost tăiat la obrazul drept de crampoanele lui Pinzi şi a sîngerat o bună parte din prima repriză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.