Tenis

Federer: "Victor Hănescu nu mi-a permis să cîştig mai repede"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00



Numărul 1 mondial, elveţianul Roger Federer, a declarat, luni, după ce a trecut de turul doi la Indian Wells, că românul Victor Hănescu (foto), adversarul său, a jucat foarte bine şi nu i-a permis să cîştige mai repede.


"Sînt mulţumit de meciul meu, nu am mai jucat de mult timp. Nu am servit foarte bine în momentele importante. Victor a jucat foarte bine, aş fi putut face diferenţa mai repede, dar el nu mi-a permis. Din fericire am ştiut să fiu calm în setul trei şi asta a contat", a declarat Federer.


Românul Victor Hanescu a fost învins, luni, de elveţianul Roger Federer, numărul 1 mondial, în turul doi la Indian Wells, scor 6-3, 6-7 (5/7), 6-1. Federer, extrem de inspirat în unele momente, s-a impus în două ore după un meci în care a comis multe greşeli. După ce Hănescu a reuşit să cîştige setul doi, numărul 1 mondial a învins în ultimul set în 23 de minute.


Roger Federer a revenit în competiţie după o pauză de şase săptămîni. Elveţianul nu a mai jucat după ce a cîştigat Australian Open, el fiind nevoit să lipsească de la turneul de la Dubai, din cauza unei infecţii pulmonare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.