Liga 1

Dragomir-Iancu, două ore de discuţii între patru ochi ;)

Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru a doua oară în trei zile, preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a analizat cazul Poli Timişoara vs Rapid împreună cu Marian Iancu, şeful bănăţenilor!

Cei doi ar fi stat în jur de două ore la Ligă, în biroul preşedintelui LPF, după ce sîmbătă a avut loc o altă întîlnire, la care au mai participat Vasile Avram, preşedintele AMF Bucureşti (organismul care i-a legitimat pe Varga şi pe Bălan) şi mai mulţi jurişti. "Am auzit şi noi despre această întîlnirea şi sîntem surprinşi. Noi nu am fost anunţaţi de nimic, ci doar să ne prezentăm la Comisii", a afirmat Ion Taban, preşedintele Rapidului.

Astăzi, la 17:00, se întruneşte Comisia de Recurs, care are pe ordinea de zi "Cazul Varga-Bălan". Motivul este însă incredibil: La Recurs se judecă decizia Comisiei de Disciplină, care a trimis cazul la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor! Oricum, pînă la luarea unei decizii, fotbaliştilor li se interzice să joace, motiv pentru care giuleştenii ameninţă cu justiţia. "Li se interzice dreptul la muncă. Aşa ceva nu s-a mai pomenit", a afirmat acelaşi Taban.

Stai pe GSP.ro pentru a afla primul decizia pe care o ia astăzi Comisia de Recurs!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.