Liga 1

Iancu: "Documentele au fost înregistrate în ziua meciului, nu cum susţine Rapidul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Timişoarei, Marian Iancu, a prezentat la Fanatik Show, pe Digisport, actele de transfer ale jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, care au fost înregistrate abia în ziua meciului cu Timişoara şi nu cu o zi înainte, aşa cum susţin rapidiştii.

"Documentele privind Rapid III apar la AMFB abia pe data de 5 martie! În condiţiile în care carnetele au fost vizate pe data de 4. În documentul prin care Rapidul a cerut afilierea clubului Rapid III scrie: "În anul competiţional 2009-2010 echipa va activa în mod neoficial, urmînd ca abia în sezonul 2010-2011 să activeze oficial". De aici porneşte administrarea înscrierii echipei. Au făcut şi o listă cu jucătorii echipei Rapid III, înregistrată pe 5 martie.

Taxa pentru înscrierea dosarului a fost plătită tot pe 5 martie, deci pe 4 nu putea fi pornită legitimarea la AMFB! Acordul de transfer, cu semnătura domnului Taban, e datat tot 5 martie. Deci vizele nu puteau apărea pe carnete pe data de 4. Deci toate astea sînt făcute în ziua meciului.

Actele de transfer dintre cele două cluburi, Rapid şi Sportul au fost înregistrate pe 1 februarie 2010. Dacă actele erau semnate de părţi încă de atunci, înseamnă că puteau fi înregistrate în 3 săptămîni în legalitate, pînă pe 25 februarie. Care e motivul pentru care nu au fost înregistrare?", a explicat Marian Iancu la Fanatik Show, pe Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.