Liga 1

Şiman: "Iancu e protejatul lui Dragomir. Să tacă din gură, e un diversionist"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, a lansat un atac virulent la adresa lui Marian Iancu, despre care spune că este protejatul lui Dumitru Dragomir.

"Domnul Iancu e un diversionist! A avut profesor bun, pe domnul Dragomir. Ce treabă are el să arate acordurile de transferuri? Copos nu trebuia să bage jucătorii, ştia că ăştia sînt mînă în mănă, a făcut o imprudenţă. Iancu să stea în casă, să nu mai vorbească el despre rea-credinţă, el care a făcut atîtea.

Iancu să tacă din gură că eu ştiu prea multe. El e protejatul lui Dragomir. De cînd susţin cauza asta nedreaptă, cei de la Timişoara n-au cîştigat nici un meci. În viaţă, lucrurile necurate pe care le faci se întorc împotriva ta", a spus Vasile Şiman la "Băieţii de la 7", la Telesport.

"De ce credeţi că îl apără Dragomir pe Iancu? Cine credeţi că l-a adus pe Chivorchian la Timişoara? Păi, ce a făcut Chivorchian la Bacau? Avea fonduri de Liga Campionilor şi a avut performante de Liga a II-a. A falimentat şi geamurile la Bacău", a mai adăugat Şiman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.