Liga 1

Borcea despre iertarea lui Kone: "Nu pot să cred aşa ceva!"

dragos grigore, fundas dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Comisia de Disciplină a LPF a respins astăzi memoriul făcut de Dinamo, prin care  solicita suspendarea drastică a lui Yssouf Kone, atacantul de la CFR Cluj care l-a accidentat grav pe Dragoş Grigore (foto). Conducerea clubului din Ştefan cel Mare solicita trecerea pe tuşă a africanului pe aceeaşi perioadă pe care fundaşul dinamovist o va petrece departe de gazon.

Dragoş Grigore a fost operat duminică dimineaţă şi va fi indisponibil cel puţin şase săptămîni. Dinamo ceruse suspendarea drastică şi a lui Ciprian Deac, eliminat pentru lovirea unui dinamovist. Comisia a ţinut cont  doar într-o mică măsură de dorinţa cîinilor roşii şi l-a suspendat pe Deac pe trei etape. "Aştept să fim anunţaţi oficial de decizia Comisiei! Nu pot să cred aşa ceva, că nu au luat nici o măsură asupra lui Kone!", a reacţionat preşedintele executiv al lui Dinamo, pentru gsp.ro.

Suspendat este şi preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe. Oficialul echipei de la poalele Tîmpei nu va putea reprezenta echipa timp de două luni, penalizare venită din cauză că a intrat în cabina arbitrilor la finalul meciului Universitatea Craiova-FC Brasov, scor 3-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.