Liga 1

Columbianul şi-a şocat coechipierii cu forma fizică: "Pepe, te-ai dopat?" :D

Pepe Moreno, Moreno, Steaua

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aceasta a fost întrebarea adresată sud-americanului care a recuperat imediat deficitul de pregătire faţă de colegii săi

Zece minute în finalul meciului cu Urziceni, în care a contribuit decisiv la golul egalizator marcat de Kapetanos. Alte 5 minute plus cele de prelungiri în partida cu Oţelul, în care a fost extrem de activ: a făzut faza defensivă, a ratat o mare ocazie şi a făcut mare risipă de efort.

Toate acestea la mai puţin de 20 de zile de momentul revenirii lui în Ghencea. Deşi parametrii săi fizici cînd a ajuns în România arătau foarte rău, el nefăcînd pregătire aproape deloc în luna februarie, a recuperat imediat şi acum e apt de joc.

Modul în care a slăbit, ajungînd chiar sub greutatea lui optimă, dar şi cît de bine a reacţionat la efort, i-a surprins pe cei din staff-ul tehnic. Aceştia au avut chiar o reacţie ciudată, întrebîndu-l pe Pepe: "Tu nu te-ai dopat, nu?". Pepe a început să rîdă, după care le-a explicat secretul.

"Nici vorbă de doping că doar am trecut vizita medicală! Am jucat în ultimele luni în Peru, la Juan Aurich, în oraşul Chiclayo, aflat în nordul ţării la peste 3.300 de metri. Mi-a fost foarte uşor venind de acolo la o altitudine mică, aici, în România, şi astfel să recuperez imediat deficitul de pregătire fizică", le-a explicat Pepe antrenorilor, secunzilor şi preparatorilor.

4 kilograme a slăbit Pepe în prima săptămînă de antrenamente în Ghencea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.