GspTV

Finala Campionatului National de hochei, numai la GSP TV!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Incepand de marti, 16 martie, de la ora 20.30, GSP TV transmite in direct meciurile din finala Campionatului National de hochei al Romaniei, finala disputata intre doua mari rivale cu o lunga istorie: Steaua Rangers si SC Miercurea Ciuc!

Cele doua echipe care se bat pentru titlu sunt cele mai titrate din istoria hocheiului romanesc: Steaua are 40 de titluri de campioana la activ, iar Ciuc, desi are “numai” 11, si-a pastrat titlul ultimii trei ani consecutiv. Echipa din Miercurea Ciuc va lupta cu ferocitate sa-si apere titlul, iar Steaua e decisa sa recupereze titlul pierdut in 2007 in fata aceleiasi echipe cu care se confrunta in acest an! Prima echipa care va obtine patru victorii va deveni noua campioana nationala a Romaniei!

“Va fi cea mai spectaculoasa finala din ultimii ani!”, prezice comentatorul GSP TV Adrian Cheltuitoru, iar GSP TV ofera telespectatorilor sai sansa de a asista in direct si la urmatoarele ciocniri ale titanilor: vineri, 19 martie, tot de la ora 20.30 si duminica, 21 martie, de la ora 18.30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.