Liga 1

Borcea: "Suporterii stelişti de la Peluza Sud vor să provoace un incendiu"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat la conferinţa de presă organizată astăzi că are informaţii conform cărora suporterii Stelei de la Peluza Sud ar intenţiona să intre mîine pe stadion, în ciuda interdicţiei, şi să incendieze unul dintre sectoare.

"Fac un apel la forţele de ordine, pentru că, din informaţiile mele, suporterii stelişti de la Peluza Sud vor să se răzbune pe Gigi Becali şi să dea foc peluzei", a explicat Borcea.

"Am verificat informaţia. Fanii aceia trebuie să înţeleagă faptul că nu vor intra în stadion. Nici un alt suporter stelist nu o va face, în afara celor 676 de bilete. Ei sînt veniţi pe scandal, pe incidente. Ne vom lua toate măsurile"
, a adăugat oficialul dinamovist.

Cristi Borcea a menţionat că este optimist şi are încredere în jucătorii săi că vor da totul la partida cu rivala din Ghencea. "Mizez pe valoarea grupului, acesta este atuul nostru. Antrenorul decide ce portar va juca, eu am incredere in toti", a mai comentat el.

Apoi a ţinut să precizeze: "Nici nu mai ştiu de cînd nu ne-a bătut Steaua. Dacă aveam 50.000 de locuri, era plin stadionul mîine. Cît despre Alexandru Tudor, este un arbitru echidistant, nu îl suspectez de nimic".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.