Liga 1

Silvian Cristescu rememorează duelurile cu Gloria: "Mamă, ce ne mai furau!" :X

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Team-managerul Silvian Cristescu a rememorat duelurile la Bistriţa pe care le-a trăit în tricoul alb-albastru şi crede că partida de azi se va termina la egalitate

- Silvian, ce îţi vine în minte cînd auzi deplasare la Bistriţa?
- Nu ştiu cum se făcea că jucam mereu pe ceaţă pe terenul Gloriei. Arbitrii nu prea vedeau faulturile ardelenilor, nici ofsaidurile. :) Mamă, ce ne mai furau! Ani de-a rîndul!

- Ce va fi acum?
- S-au schimbat multe la Gloria, în bine. Echipa joacă frumos, combinativ, m-a impresionat în ultimele meciuri. Ambele echipe vin după două rezultate mari. Vreau o victorie a Craiovei, dar cred că se va termina egal. E bun şi-un punct pentru noi, un succes ar fi de senzaţie.

- Cu 6 puncte în următoarele două meciuri Ştiinţa şi-ar putea recalibra obiectivul?
- Nu ne gîndim aşa departe. Acum ne interesează doar cum să evităm retrogradarea.

- Florin Costea n-a mai marcat de şapte etape...
- Să nu facem un caz Costea. Pentru Universitatea mai important în acest moment e să-şi cîştige meciurile. Florin e în formă, a făcut un meci bun cu Braşovul cînd a dat două pase de gol şi poate că la Bistriţa va sparge gheaţa pe 2010.

Au renunţat la Răducu
Universitatea i-a reziliat în aceste zile contractul lui Sorin Răducu (foto, 20 de ani), fundaşul central transferat în ianuarie din Liga a III-a, de la FC Caracal. La trei săptămîni de cînd semnase pe 5 ani cu alb-albaştrii, Răducu a suferit o ruptură musculară în cantonamentul din Antalya. Conducerea Ştiinţei a decis că pentru fotbalist e mai bine să revină la Caracal pentru a se pune pe picioare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.