Handbal

Campionii de la HCM au fost nemiloşi cu Minaur Baia Mare

Alexandru Csepreghi, Csepreghi, Romania

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana HCM a cîştigat pe terenul lui Minaur cu 32-28, Alexandru Csepreghi, băimărean de origine, înscriind 9 goluri

Calificaţi în "optimile" Ligii Campionilor, constănţenii au rămas în urmă în campionat, dar doar cu disputarea meciurilor, pentru că în clasament sînt primii. Ieri, HCM a disputat o partidă amînată din etapa a 20-a, tăind ţara în două pentru a ajunge la Baia Mare. Acolo aştepta Minaur, echipă care se zbate în zona retrogradării şi care are mari dificultăţi financiare.

"Marinarii" au început degajat, dar decis întîlnirea. Poarta băimăreană a fost supusă unui tir continuu şi variat, cu guri de tun diferite: Csepreghi, Toma, Mureşan sau Sadoveac. Totul a mers atît de bine uns încît HCM a avut şi zece goluri diferenţă la un moment dat. La pauză a fost 19-13.

Contrastul între locul unu în întrecerea internă şi locul 11a început să se estompeze tot mai mult în repriza secundă. Minaur s-a apropiat la 3 goluri în minutul 33, la două (min. 41), apoi a stat o bucată bună de timp la doar o lungime în spatele campioanei. Pînă la urmă însă, joaca s-a terminat în tabăra constănţeană, finalul prinzînd tabela la 32-28 în favoarea oaspeţilor. Cele mai multe goluri ale lui HCM, 9, au fost marcate de Alex Csepreghi, născut şi format la Baia Mare. Constanţa a mai avut în componenţă alţi doi băimăreni, Sabou şi Mureşan.

Marcatori HCM: Csepreghi 9, Toma 8, Sadoveac 4, Sabou 3, Băiceanu 3, Mureşan 2, Schuch 1, Nicolae 1, Dimache 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.