Altele

Donaţie de 65.000 lei pentru un spital din Oradea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suma de 65.000 de lei, strânsă în urma licitaţiei organizate după desfăşurarea All Star Game la baschet masculin, a fost donată Secţiei de Oncologie a Spitalului Clinic din oraşul Oradea. 

Înaintea confruntării din teren, personajele implicate la evenimentul All Star Game au depus coroane de flori la mormântul fostului căpitan al naţionalei, Toni Alexe, care a decedat în ianuarie 2005, într-un accident de maşină şi este înmormântat la Oradea. 
 
De asemenea, la prezentarea loturilor Nord şi Sud, jucătorii au depus într-o urnă uriaşă jucării de pluş pentru copiii bolnavi, iar seara, după încheierea partidei, a avut loc un bal de caritate. În cadrul acestuia, toate echipamentele de joc au fost scoase la licitaţie, fiind obţinută suma de 65.000 de lei, necesară Secţiei de Oncologie a Spitalului Clinic "Gavril Curteanu" din Oradea pentru achiziţionarea unui aparat de ventilaţie, se precizează pe mediafax.

Echipa Sudului a învins echipa Nordului, cu scorul de 105-103 (58-63), în All Star Game, Meciul Stelelor din baschetul masculin românesc, disputat marţi seară, la Oradea.      

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.