Liga 1

Haita a fost dezlănţuită în faţa Stelei!

Articol de George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a început furibund meciul cu Steaua, pe lîngă golurile lui Alexe şi Andrei Cristea "cîinii" ratînd şi alte 3-4 mari ocazii

Nici o tatonare. Minutul 5: Andrei Cristea dădea semnalul atacului dinamovist asupra redutei steliste. Minutul 8: Marius Alexe îl lăsa în urmă pe Golanski, dar, singur cu Zapata, din viteză, n-a găsit cadrul porţii. Minutul 11: Acelaşi Alexe a scăpat iar de "umbra" poloneză  A schimbat colţul, dar a prins doar plasa laterală. Forcingul dinamovist avea însă să fie concretizat: puştiul teribil din "Groapă", Alexe a marcat golul care a descătuşat haita. Minutuyl 51: Niculae a tras viclean, dar Zapata era acolo. Minutul 71: Zapata a prins "trasorul" lui Boştină. Finalul: Cristea (81) a puctat de 2-0 după o gafă marca Zapata.

Steaua, doar Kapetanos
Elevii lui Stoichiţă s-au apropiat timid de careului lui Dolha. Prima ocazie a apărut tîrziu, cînd Kapetanos (42) a trimis pe lîngă cu capul. Steaua a suferit, mai ales că, din minutul 66, Golanski a fost eliminat, după un fault de ultim apărător la Andrei Cristea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.