Liga 1

Interviu » Liţă Dumitru: "Steaua a păcălit fotbalul, e o catastrofă de echipă" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostă glorie a trupei din Ghencea, Liţă Dumitru pune tunurile pe elevii lui Stoichiţă şi spune că actualul lot al Stelei este cel mai slab din istoria clubului.

- Domnule Dumitru, ce n-a funcţionat aseară în jocul Stelei?

- Nimic! Dezastru! În viaţa mea n-am văzut-o pe Steaua să fie atît de slabă. E umilitor să te prezinţi astfel tocmai pe terenul marii rivale. Roş-albaştrii au fost în genunchi, au păcălit fotbalul.

- Cum vi s-a părut găselniţa lui Stoichiţă cu Ovidiu Petre în apărare?

- Petre n-avea ce să caute acolo, locul său e la mijloc, iar absenţa sa din linia mediană s-a văzut de pe Lună. Pe Pleşan nu l-am văzut pe teren, nu înţeleg ce se întîmplă cu el. De Toja nici nu mai zic...

"Baciu şi-a dat autogol"

- O nouă gafă marca Zapata...

- Ştiţi ceva? Eu îl învinovăţesc pe Baciu. S-a încurcat în picioare şi i-a dat mingea lui Zapata, deşi era indicat să degajeze. E drept, are şi portarul partea sa de vină, însă, din punctul meu de vedere, Baciu şi-a dat autogol.

- De ce a lipsit pericolul de la poarta lui Dolha?

- Păi cine să bage mingea-n aţe? Kapetanos şi Stancu au fost inexistenţi. N-au avut nici mingi utile, însă nici n-au coborît să participe la construcţie. Pe Szekely l-am văzut nervos pe toată durata partidei, nu i-a ieşit nici o pasă, nici o centrare, nimic! Cît despre Nicoliţă...o catastrofă!

"Ăştia nu sînt fotbalişti"

- Cît de mult i se poate imputa acest eşec lui Stoichiţă?

- Pînă la urmă, vinovaţi sînt toţi, inclusiv Mihai. La cîrma sa, Steaua a jucat bine, a recuperat  în tur ecartul faţă de echipele fruntaşe, însă, de cînd a început partea a doua a campionatului, echipa joacă modest! Explicaţia e simplă: ăştia nu sînt fotbalişti, nu înţeleg ce caută în Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.