Liga 1

Timişoara a surclasat Alba Iulia cu 6-0 » Game, set şi knock-out

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişoara s-a descătuşat  după frustrările din ultimele două etape şi a învins la scor de tenis o echipă condamnată la retrogradare


Asalt. Acesta este cuvîntul cel mai potrivit pentru tactica aleasă de Neluţu Sabău pentru debutul meciului cu Alba Iulia. Cu trei atacanţi veritabili susţinuţi din spate de Christian Mejia, Timişoara a defilat încă din primele momente ale partidei, iar în minutul 18 s-a făcut primul pas pentru împăcarea cu tribuna bănăţeană.  Vezi rezumatul partidei Poli Timişoara - Unirea Alba Iulia 6-0! (video)

Goga a şutat de la 11 metri, Cernea a respins în faţă, iar Kozak a marcat primul său gol în tricoul violet. Şapte minute mai tîrziu Magera a înscris spectaculos după o centrare a lui Sepsi, iar knock-outul primei reprize a venit în minutul 35, cînd acelaşi Magera a scuturat plasa lui Cernea cu un "cap" din şapte metri.

A marcat şi Mansour
Cu trei meciuri fără gol înscris în acest retur, Poli şi-a găsit victima perfectă şi în repriza a doua. Groggy din startul mitanului secund după golul lui Mera din minutul 50, Alba Iulia a asistat neputincioasă la demonstraţia de forţă a bănăţenilor. Goga (67) şi-a spălat o parte din "păcatele" din meciul cu Urziceni, iar Mansour a încheiat în paşi de dans partida, după ce a înscris primul său gol pentru Poli după o pauză de doi ani şi jumătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.