Liga 1

"Lippi" va fi dat exemplu negativ la Şcoala de antrenori » "Aşa NU!"

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rădulescu îl pune la zid pe Stoichiţă, pe care-l consideră vinovat că l-a folosit stoper pe Ovidiu Petre la sugestia lui Becali


"Sînt convins că Becali l-a băgat pe Ovidiu Petre fundaş central!", a surprins Mircea Rădulescu imediat după terminarea derby-ului de miercuri seara. Ieri dimineaţă, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF şi-a menţinut poziţia şi l-a criticat fără menajamente pe Mihai Stoichiţă: "Nu mi-a venit să cred cînd l-am văzut stoper pe Ovidiu! Nu bag mîna în foc, dar înclin să cred că Gigi i-a dictat această mutare. De vreo două săptămîni, patronul a tot cerut pe la televizor ca Petre să fie retras în defensivă. Indiferent însă cine a decis asta n-a fost deloc inspirat. Un astfel de experiment într-o partidă atît de importantă e de neacceptat la un antrenor de calibru. Este o naivitate, o copilărie din partea celui care a ales această variantă".

Rădulescu spune că va da acest exemplu şi tehnicienilor care urmează cursurile Pro: "Vreau să le cer să nu facă ceea ce le spune patronul. Cel mai bine ar fi să piardă pe mîna lor. Stoichiţă m-a dezamăgit foarte tare, păcat de lucrurile bune pe care le-a făcut pînă acum".



"În apărarea Stelei sufla <taifunul de la Nagasaki>. Lui Gigi Becali nu i-a ieşit mutarea cu Ovidiu Petre fundaş central"
Ioan Sdrobiş, antrenor

"Nu am nici o problemă cu Stoichiţă. Eu sînt vinovat, pentru că totul a fost din vina mea"
Gigi Becali, patron Steaua


"N-aveţi onoare!"
Liţă Dumitru, Emeric Ienei şi Ilie Dumitrescu au tras concluzia despre steliştii din derby: "Nişte catastrofe". "În viaţa mea n-am văzut-o pe Steaua să fie atît de slabă. E umilitor să te prezinţi astfel tocmai pe terenul marii rivale. Roş-albaştrii au fost în genunchi, au păcălit fotbalul", a declarat Liţă, completat de Ienei: "Au jucat lamentabil. N-au avut nimic, nici măcar onoare, asta e cel mai deranjant". "Ca stelist, m-am simţit umilit. Steaua a fost desfiinţată, n-a jucat absolut nimic", a punctat şi Ilie Dumitrescu la Fanatik Show.

Toja, vinovat
Antrenorii Stelei au indicat chiar în vestiar cine a fost responsabil de primirea primului gol în derby, cel marcat de Alexe. "Toja a avut sarcină în mod clar, la începutul partidei, să facă marcaj la Alexe la fazele fixe, dar la acea lovitură era la cel puţin 4-5 metri depărtare de el", a spus unul dintre antrenorii Stelei. "E inadmisibil să iei gol dintr-o lovitură de la 40 de metri!" a fost concluzia lui Stoichiţă.

Peluza Sud - Becali 1-0
Suporterii care au fost interzişi de conducerea clubului la meciurile de pe teren propriu au cîştigat o primă bătălie în disputa cu Gigi Becali. Judecătoria Sectorului 6 a decis miercuri să oblige clubul din Ghencea să permită accesul reclamanţilor posesori de abonamente şi al celor neposesori de abonamente la meciurile de pe teren propiu. Steaua a anunţat însă că va face apel, astfel că disputa din instanţă va continua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.