Campionate

Raul se desparte de Real Madrid la vară

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Florentino Perez şi directorul general Jorge Valdano vor trebui să discute în următoarele săptămîni o problemă delicată şi dureroasă pentru Real: despărţirea de legenda madrilenă Raul. Deşi mai are contract pînă în iunie 2011, căpitanul formaţiei "blanco" nu face parte din planul de viitor al clubului, suportînd tot mai greu tratamentul de rezervă din ultimele luni la care l-a supus antrenorul Manuel Pellegrini.


"Raul vrea doar să i se spună clar ce are de gînd Real ca să ştie ce are de făcut. Nu are rost să se pregătească în presezon cu echipa madrilenă pentru ca apoi să fie doar spectator", a dezvăluit o sursă din interiorul "galacticilor" citată de cotidianul AS. Meciul de despărţire al lui Raul ar putea fi meciul de pe 9 mai de pe "Bernabeu" cu Athletic Bilbao, în care fanii blanco îşi vor lua la revedere de la atacantul de 31 de ani.

Raul este din 1992 la Real şi a jucat la prima echipă începînd din sezonul 1994-1995, adunînd 544 de meciuri şi 227 de goluri şi numeroase recorduri în istoria clubului madrilen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.