Liga 1

Gigi Becali s-a dat în fapt că a comandat înlocuirile lui Pleşan şi Petre Marin

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a recunoscut aseară, la GSP TV, că schimbările lui Pleşan şi Petre Marin au fost ideile sale


După ce Gazeta a dezvăluit în ediţia de ieri că Gigi Becali a ordonat la pauza meciului cu Dinamo ca Petre Marin şi Pleşan să fie înlocuiţi, patronul a confirmat informaţia în direct la GSP TV.

Ce a zis Becali aseară: "I-am zis lui Argăseală la pauză că Pleşan n-a atins mingea decît de trei ori, că e în plus pe teren şi dacă nu iese el şi nu trece Ovidiu Petre la mijloc, ne dă Dinamo 4-0!".

Ce a făcut Stoichiţă: L-a schimbat imediat pe Pleşan cu Eugen Baciu, care a trecut fundaş central. Ovidiu Petre a fost mutat din apărare la mijlocul terenului.

Ce a zis Becali aseară: "Vorbeam cu Argăseală, cu oamenii mei, şi le spuneam că nu putem să-i facem faţă lui Dinamo fiindcă Petre Marin şi Golanski nu au viteză şi nu-i pot opri pe Alexe, Andrei Cristea, Niculae. În plus, era 1-0 pentru adversar, deci ce nevoie mai aveai de Petre Marin?!".

Ce a făcut Stoichiţă: În minutul 65, l-a scos pe Petre Marin şi l-a trimis pe teren pe Surdu. Pînă să intre atacantul, "Lippi" a stat cinci minute la marginea terenului, alături de Panduru, ca să se gîndească cum să schimbe tactica, în condiţiile în care "trebuia" să renunţe la unul dintre fundaşii laterali. Steaua a trecut la 3-4-3 şi, pusă în dificultate, l-a pierdut pe Golanski, eliminat pentru că faultase ca ultim apărător.

Sugestiile din lojă au ajuns la urechile antrenorului pe axa Becali - Argăseală - Marius Ianuli - Stoichiţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.