Campionate

Vezi ultimele noutăţi din fotbalul internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 martie 2010

PALERMO - INTER (21:45, DigiSport Plus). Pericol sicilian
Inter face a doua deplasare în Sicilia în doar opt zile. Fără Chivu, aflat în recuperare, echipa lui Mourinho nu-şi mai permite alt pas greşit după eşecul cu Catania, pentru că AC Milan se află la un singur punct în spatele liderului. Adversarul "nerazzurrilor", Palermo, e însă redutabil, trupa lui Dorin Goian avînd opt victorii la rînd pe teren propriu. Meciul de azi (21:45) va fi în direct pe DigiSport Plus şi va fi comentat de Massimo Pedrazzini, fostul secund al Stelei şi al lui Palermo.

BOCA - RIVER (mîine, 22:00, Sport Klub). În suferinţă
Marele duel al Argentinei le găseşte pe Boca şi pe River în posturi neaşteptat de modeste. După 9 etape, gazdele sînt lîngă retrogradare: ocupă abia locul 17, cu 8 puncte (12 sub liderul Independiente) şi golaveraj negativ, 14-18. River stă ceva mai bine: a 11-a poziţie, cu 9 puncte (golaveraj 8-8). Tocmai din cauza problemelor Bocăi, care nu dă semne de revigorare, Riquelme a anunţat că vrea să plece.


PLANURI VIOLA. Variante la Mutu
Fiorentina îşi gîndeşte viitorul fără Mutu, susţine "Tuttosport". Cum atacantul român e suspendat în urma scandalului de dopaj şi pare tentat să se mute în Est (ar avea oferte de la Zenit şi ŢSKA Moscova), clubul toscan îi caută înlocuitor. Pe listă sînt Di Natale (Udinese), Rocchi (Lazio), G. Rossi (Villarreal) şi Neymar (Santos). Pînă să afle cît va sta, Mutu a făcut-o pe profesorul cu Jovetici, pe care l-a tot îndrumat la antrenamente: "Întoarce-te rapid şi du-te spre careu", "Schimbă direcţia repede, repede", "Mai agresiv".

PREMIERĂ LA UEFA. Arbitru parior exclus pe viaţă
Comisia de Disciplină a UEFA l-a radiat ieri de pe lista arbitrilor pe Oleg Orehov (42 de ani). Centralul ucrainean, suspendat preventiv 30 de zile, a fost exclus pe viaţă după ce s-a dovedit implicarea sa în mafia pariurilor. Este primul suspendat în scandalul izbucnit în Germania, după ce poliţia din Bochum a descoperit o reţea croată care a aranjat peste 200 de meciuri din 11 campionate şi competiţii internaţionale. Orehov a fluierat pe 31 octombrie 2009 partida de la Urziceni dintre Unirea şi Universitatea Craiova (3-2).

PRECAUT. Patrula lui Van der Sar
Van der Sar a înfiinţat o patrulă care să păzească de răufăcători zona unde locuieşte. Despre portarul lui Manchester United, ziarul "The Sun" a scris: "Edwin e preocupat de bandele de infractori care vizează locuinţele fotbaliştilor. A creat o patrulă neoficială pentru a-i proteja pe toţi cei ce trăiesc cu temerea că ar putea deveni următoarea ţintă. Sînt fotbalişti şi familiile lor, dar şi alţi vecini".

NOUTATE. Maternitate pentru fani
Hannover are o modalitate aparte de a recruta suporteri: le oferă o maternitate. Aceasta se află în clinica de lîngă stadion şi e amenajată în culorile clubului, verde şi alb, inclusiv perdelele, paturile şi elementele de decor, precum o mare minge de pluş. Orice copil născut acolo devine automat abonat al clubului şi beneficiază de diverse reduceri, precum părinţii lor. Hamburg procedase altfel: a pus la dispoziţia fanilor săi un cimitir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.